Kleine handjes.... Kleine voetjes.... zo puur...

Je bent in verwachting en kunt niet wachten tot je kleintje er is! Wanneer je dat kleine wonder eenmaal in je handen hebt, is heel bijzonder. Ik vind het prachtig om het pasgeboren kindje voor jullie vast te leggen op foto.
 
We hebben eerst even contact over wanneer je uitgerekend bent. Als de baby eenmaal geboren is, zou ik graag binnen 3 dagen na de geboorte weer contact hebben. Dan plannen we de datum van de fotoreportage in. Dit gebeurt meestal binnen 2 weken na de geboorte.  
 
We bespreken voor die tijd jullie wensen en dan is het zo ver! Ik kom bij jullie thuis, zodat jullie kindje in zijn eigen veilige omgeving is. Ik neem mijn eigen benodigdheden mee. Bij jullie thuis leg ik de mooie momenten vast met heel veel geduld en liefde. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom op de foto's! Dit kost niets extra's. En natuurlijk vind ik het prachtig als papa en mama ook samen met het kleintje op de foto gaan. Voedingen kunnen ook gewoon gedaan worden, ondertussen kan ik foto's maken van de babykamer of de volgende setting gereed maken. Ik houd van natuurlijk licht en zal vooral (dag)licht gebruiken, zodat jullie kindje geen last heeft van flitsen. Daarnaast geeft het de foto's een mooi, zacht licht.  
 
Voor meer voorbeelden van mijn werk, klik hier.
 
 
 Investering:
 
€250,-*
- Gesprek via mail/whatsapp over jullie wensen
- 1.5 uur fotografie bij jullie thuis
- Alle foto's in hoge resolutie, digitaal aangeleverd
 
Aanvullende service:
 - Extra half uur fotografie: €50,-

 
* Buiten Assen geldt een toeslag van €0,40 cent per kilometer (vanaf 9405 PK)