Bericht schrijven >

We zijn ontzettend blij dat Nynke onze trouwfoto's heeft willen maken. Wat zijn ze prachtig geworden! 🥰
De gesprekken vooraf waren ook heel gezellig en prettig. Nynke heeft goed meegedacht en kwam zelf met leuke ideeën die helemaal bij onze stijl pasten.
We hebben Nynke tijdens de ceremonie en de rest van het officiële gedeelte nauwelijks opgemerkt! De fotoshoot was ontzettend leuk. Wat hebben we genoten en gelachen! En het resultaat van de shoot: fantastisch! Heel erg bedankt Nynke!

Ook kregen we dezelfde dag nog een paar mooie foto's om meteen van te genieten.

Feikje Takens - de Vries
Nynke heeft kort geleden bij ons thuis een prachtige new born fotoshoot gemaakt van onze dochter. We zijn erg tevreden met het resultaat. Ze heeft oog voor detail en ook veel geduld om net die ene mooie foto te kunnen schieten die ze voor ogen heeft. We raden haar zeker aan!

Jose
Hey Nynke!

Super dat je onze bruidsreportage wilde doen! We zijn echt heel tevreden met de resultaten en we zien uit naar het moment dat we het fotoboek in ontvangst mogen nemen!

Heel erg bedankt!

Liefs,
Cees & Anne-Wil

Ann' & Cees
Nynke heeft op 30-04-2014 op onze trouwerij prachtige foto's gemaakt!
We hadden ons geen leukere fotograaf kunnen voorstellen ;-)
Ze heeft de foto's ook heel snel af dus echt een super service!
Wij raden Nynke zeker aan bij mensen

mvg

fam Goelamhaider

fam Goelamhaider
  Heey Nynke, ondertussen heeft bijna iedereen onze fotos gezien en iedereen is er laaiend enthousiast over, wij nog wel het meest !!!

Bedankt, je hebt zeker geholpen ervoor te zorgen dat deze dag een dag wordt om nooit te vergeten. De fotos zijn super geworden en helemaal zoals wij ze bedacht hadden.

Speciaal voor jou nog een foto van onze fotograaf in actie XD

We gaan binnenkort een keer afspreken voor een fotoshoot !

Groetjes, Marcel, Henny en de kids

Marcel & Henny
Hey Nynke,
Ik ben echt super blij met de fotos. Heb al zoveel leuke reacties gehad. Echt super mooie foto s.De fotoshoot vond ik ook super leuk. Heb ook veel geleerd over welke poses er zijn ,en hoe ik moet kijken. Heel erg bedankt

Marianne ter Borg
Hi Nynke, wauuwwwww wat zijn de foto s mooi geworden,
we zijn er super blij mee. Wat heb je dat leuk bewerkt met die speciale kaders eromheen..Echt helemaal te gek. Als we weer eens een shoot willen, weten we je te vinden. Bedankt bedankt bedankt..liefs

Maria
lieve nynke,

bij deze willen wij je heel erg bedanken voor de onwijs mooie fotos die je voor onze bruiloft hebt gemaakt!we zijn heel erg tevreden!niet verwacht dat het resultaat zo zou zijn!
thanx!!
op naar de volgende klus !want je kunt dit echt goed!!

ps mooie site heb je gamaakt!!

liefs en een dikke kus van roelof en karin

karin bulthuis


Bericht schrijven >